موکت‌ها در ابتدا تنوع زیادی نداشتند و در واقع محصولی ارزان قیمت به منظور پوشاندن سطح وسیعی از کف ساختمان بودند. با گذشت زمان تنوع موکت‌ها بیشتر شد و از این رو قیمت و کیفیت ساخت آنها نیز افزایش یافت. امروزه بعضی از موکت‌ها کیفیت بالاتری نسبت به فرش های ماشینی دارند. لذا این موکت‌های ارزشمند نیازمند رسیدگی، مراقبت و شستشوی منظم می باشند.

کاربرد اصلی موکت‌ها استفاده از آن به عنوان کفپوش روی سطوح صاف کف منزل و یا در راه پله‌ها می باشد. یک از ویژگی های اصلی موکت ها چسباندن آن به کف ساختمان به منظور ثابت شدن و جلوگیری از حرکت است. این ویژگی باعث می‌شود که مجبور باشید موکت‌ها را در جای خود تمیز کرده و شستشو دهید.

در اینگونه شرایط، خشکشویی موکت‌ها بهترین انتخاب جهت شستشوی موکت است. خشکشویی موکت‌ها با استفاده از مواد شوینده مخصوص موکت و دستگاه‌های وکیوم قدرتمند انجام می‌شود. در این روش سطح موکت با استفاده از تجهیزات مکانیزه به شامپوهای مخصوص این کار آغشته می‌شود. در مرحله پایانی و قبل از آنکه رطوبت به عمق موکت نفوذ کند، کف و رطوبت و چرکاب موجود در موکت به کمک دستگاه وکیوم کشیده شده و جذب می‌شود. با توجه به میزان آلودگی موکت، ممکن است نیاز شود که عمل شستشوی دو یا سه بار متوالی تکرار شود تا موکت مورد نظر کاملا تمیز شده و آلودگی های آن از بین برود.

این روش امکان شستن موکت ها بدون اینکه نیاز باشد که از محل خود جدا شوند و به آن ها آسیب وارد شود را مهیا می کند. همچنین در این روش تنها چند ساعت پس از شستشوی موکت می توان از آن استفاده نمود زیرا آب‌گیری موکت به طور کامل انجام شده و رطوبت زیادی جذب موکت نمی شود و لذا زمان زیادی برای خشک شدن نیاز ندارد.

انواع روش های شستشوی موکت

شستشوی موکت به دو روش مکانیزه و غیر مکانیزه انجام می شود. در ادامه به معرفی این دو روش می پردازیم:

  • روش غیرمکانیزه

در روش غیر مکانیزه از ماشین آلات تخصصی و صنعتی استفاده نمی شود. همچنین در مقایسه با روش مکانیزه از کیفیت پایین تری برخوردار است. این روش شستشو بیشتر در زمان وجود لکه انجام می شود. در هنگام شستشوی موکت از مایع مخصوص شستشو و اسفنج استفاده می شود.

  • روش مکانیزه

در این روش عمل شستشو به وسیله مواد شوینده خاص و  با استفاده از تجهیزات مکانیزه و تخصصی انجام می شود. شستشوی مکانیزه موکت در محل به یکی از چهار روش زیر انجام می شود:

۱) دستگاه موکت شوی برسی
بعد از مخلوط کردن آب و مواد شوینده در یک مخزن، این مواد بر روی موکت پاشیده می شود و  موکت بوسیله برس سائیده می شود. در مرحله پایانی آب کثیف به وسیله دستگاه مکش جمع آوری می شود.

۲) دستگاه موکت شویی اسپری مکش
بعد از پاشیده شدن مخلوط آب و مواد شوینده بر روی سطح موکت، آلودگی های موجود در موکت در آب حل می شوند. در این روش همزمان با عمل شستشو فرآیند خشک کردن موکت نیز انجام می شود. معمولاً از این روش در مکان هایی که دسترسی به آن مشکل است، استفاده می شود.

۳) دستگاه پولیشر و مکنده صنعتی(جارو برقی صنعتی)
فرآیند شستشو و برس زدن موکت توسط دستگاه پولیشر انجام می شود و سپس و  بوسیله دستگاه جاروبرقی صنعتی کار خشک کردن موکت انجام می شود.

۴) موکت شویی با بخار
در این روش آب موجود در مخزن، بوسیله دستگاه بویلر، بخار می شود و سپس بخار تولید شده با فشار زیاد بر روی موکت اسپری می شود. همزمان با عمل مکش، چرکاب تولید شده به مخزن آب کثیف انتقال می یابد.

شما می توانید شستشوی موکت های خود را به قالیشویی کادوس واش بسپارید و از مزایای ذیل بهره مند گردید:

  • شستن در کمترین زمان
  • هزینه کمتر نسبت به روش های دیگر
  • جلوگیری از تا خوردگی و چروک شدن موکت
  • شستشوی عمقی و در حضور مشتری
  • عدم نیاز جا به جا کردن وسایل سنگین بر روی موکت

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *